Доставки

17 декември 2019


Доставки

Всички продукти се доставят от склад на електронния магазин. Доставката на избраната стока се извършва на територията на България чрез куриерска фирма, която доставя поръчката на посочения от Вас адрес или до поискване в регионалните си офиси.
След получаване на съобщението за потвърждаване на наличността и готовността за експедиция от страна на администраторите на електронния магазин, както и съответното окончателно потвърждение от страна на потребителя, доставката се осъществява в рамките на следващите два работни дни.
Обработка на постъпилите поръчки се извършва от 10:00 дo 15:00 часа всеки работен ден.
Поръчки направени след 15:00 часа се обработват на следващия работен ден.
Доставката се извършва с куриер от 9.30 до 17.30 часа всеки работен ден, в събота до от 9.30 до 13.30 часа. За поръчка на стойност над 99 лв. доставката за София е безплатна.

Когато пратката е с Наложен платеж, потребителят получава SMS в деня на доставката, в който е упомената товарителницата и сумата.  В случай че куриерът не открие потребителя на посочения адрес, се свързва с него на дадения телефон, за да уточни деня на доставка. Моля да имате предвид, че не може да гарантираме доставка в същия ден, в случай че вече веднъж сте били посетени.

Когато пратката е с плащане по банков път в случай, че куриерът не открие потребителя на посочения адрес, се свързва с него на дадения телефон, за да уточни деня на доставка. Моля да имате предвид, че не може да гарантираме доставка в същия ден, в случай че вече веднъж сте били посетени.