Notice: Undefined variable: category_id in /home/angelow/free2explore.eu/catalog/controller/product/product.php on line 353 SCARPA F1

SCARPA F1 LT'2022


  • Код на продукта: F1 LT


Наличност: В наличност
  • 699.00лв.

Обувките са размер 285мм на стелката и 314мм на външната черупка. Обувани са два пъти. Причина за продажбата е неподходящ размер за собственика.


Съвместимост: F1 LT са съвместими с TLT автомати (Optimazed Touring Pivot - 1mm).

Подходящи за: Опитни ски алпинисти, които обичат бързи изкачвания  и технични спускания.

Най-леките обувки за алпийски ски туринг, създадени за предизвикателни изкачвания и спускания при всякакви условия. Произведени в Асоло (Италия).

За най-добро представяне на ски обувките, е препоръчително вътрешната обувка да се термоформова при оторизиран представител на SCARPA.

Тегло: 1380g - Размер 285mm
Щраймери: 2
Автомати: TLT (Optimazed Touring Pivot - 1mm)

 

Ботуш

LITE SHIELD TECH: Гетата е изработена от две различни материи; тя повишава защитата и изолацията в най-критичната и чувствителна зона. Еластичната лента в горната част винаги запазва изправена позиция за комфорт при ходене без образуване на точки с повишен натиск.

 

Външна част

3D LAMBDA FRAME: Създадена за повишаване на коравината и устойчивостта на усукване, 3D Lambda рамката позволява редуциране на дебелината на черупката за постигане на минимално тегло.

 

Механизъм Ски/Ходене

SPEED LOCK LT: Механизмът е специално проектиран за новия глезен, с възможност за регулиране на три различни позиции на наклона. Лостът бързо и ефективно се заключва в кукичката върху черупката, чийто изчистен и семпъл дизайн предотвратява натрупване на сняг или лед.

 

Система на затваряне

BOA® FIT СИСТЕМА: Системата подобрява гъвкавостта, маневреността и контрола. Дори при стъпало с по-малък или с по-голям обем, трите интегрирани компонента на BOA® Fit  (шайба, корда и скрити водачи) работят заедно гарантирайки прецизно персонализирано прилягане с равномерно разпределяне на напрежението върху крака.

FAST BUCKLE ЗАКОПЧАВАНЕ: Пристягане, състоящо се от Velcro® каишка с референтна графика, гарантира бързо и прецизно закопчаване. Със завъртане на катарамата получавате два различни начина на прилягане подходящи както за изкачване, така и за спускане.

СВАЛЯЩА СЕ КАИШКА: Velcro® каишката осигурява отлично обхващане на глезена и може да се сваля при нужда.

 

Zeppa

Новият Zeppa LT инсърт разположен под стъпалото между вътрешната обувка и черупката осигурява комфортно прилягане и усещане. Комбинацията между новия материал и дебелината позволява по-голям обем вътре в черупката и гарантира повишен комфорт особено при целодневно каране.

 

Маншет

SPOILER LT: Позволява допълнителен наклон напред с още 2°. Позволява повишаване на задната опора за подобрено предаване на импулса от крака към ските по време на спускане.

GRID FRAME TECH: Специфичният дизайн на глезена допринася за коравината на задната част подобрявайки предаването на усилията. Меките панели спомагат за по-добро обхващане на прасеца.

 

Вътрешна обувка

CROSS FIT TOUR LT

Напишете ревю

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти